Výběr jazyka
Cz
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Web není aktualizován od roku 2012

Výroba zákusků a dortů

Střední škola hotelnictví a gastronomie, Frenštát pod Radhoštěm  

 

 

Střední škola hotelnictví a gastronomie, Frenštát pod Radhoštěm

Výroba zákusků a dortů (29-007-H)

 

Zaměření programu:

Program připraví účastníky na vykonání zkoušky podle zákona č. 179/2006 Sb., která vede k získání dílčí kvalifikace Výroba zákusků a dortů (29-097-H).  Vzdělávací program je koncipován tak, že umožňuje získání odborných teoretických vědomostí a manuálních dovedností nutných k výkonu uvedené dílčí kvalifikace.

Požadavky na uchazeče:

- ukončené základní vzdělání.

Rozsah programu: 200 hodin (z toho 37 hodin teorie, 163 hodin praxe)

Nahoru