|
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Třešť |
Příprava teplých pokrmů (65-001-H) |
Zaměření programu: Vzdělávací program je určen zejména uchazečům, kteří již vykonávají pracovní pozici kuchař nebo příbuzné typové pozice, ale nejsou pro výkon této pracovní pozice kvalifikovaní. Absolvent pracuje samostatně jako kuchař, počínaje příjmem surovin, přes jejich technologickou úpravu až po expedici hotového pokrmu a moučníků. |
||
Požadavky na uchazeče: - ukončené minimálně základní vzdělání; - dosažení věku 18 let; - doklad o zdravotní způsobilosti pro povolání kuchař; - zdravotní průkaz pro práci v potravinářství. |
||
Rozsah programu: 150 hodin (z toho 36 hodin teorie, 78 hodin praxe, 36 hodin samostudia) |
Příprava teplých pokrmů
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Třešť