Výběr jazyka
Cz
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Web není aktualizován od roku 2012

Příprava teplých pokrmů

Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka  

 

 

 

 

Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka

Příprava teplých pokrmů (65-001-H)

 

Zaměření programu:

Absolvent bude připraven na vykonání zkoušky vedoucí k získání dílčí kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H). Získá odborné kompetence, které jsou potřebné pro činnosti na pozici zaměstnance zaměřeného na přípravu pokrmů teplé kuchyně (např. kuchař, pomocný kuchař) nebo na činnosti na specializované pozici (např. příprava polévek nebo příloh).

Požadavky na uchazeče:

- ukončené základní vzdělání.

Rozsah programu: 160 hodin (z toho 64 hodin teorie, 96 hodin praxe)

Nahoru