Výběr jazyka
Cz
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Web není aktualizován od roku 2012

Příprava pokrmů studené kuchyně

Střední škola hotelnictví a podnikání SČMSD, Hronov  

 

 

 

 

Střední škola hotelnictví a podnikání SČMSD, Hronov

Příprava pokrmů studené kuchyně (65–002-H)

Zaměření programu:

Program připraví účastníky na vykonání zkoušky podle zákona č. 179/2006 Sb., která vede k získání dílčí kvalifikace Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H).

Požadavky na uchazeče:

-     ukončené základní vzdělání;

-     zdravotní průkaz pro práci v potravinářství;

-     přístup na PC s připojením na internet.

Rozsah programu: 125 hodin (z toho 41 teorie, 65 praxe, 19 hodin samostudia)

Nahoru