Výběr jazyka
Cz
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Web není aktualizován od roku 2012

Gastronomie

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary  

 

 

 

 

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary

Gastronomie

 

Zaměření programu:

Cílem vzdělávacího programu je poskytnout průřezový soubor znalostí a dovedností v oblasti gastronomického a hotelového provozu, které rozšíří a prohloubí profesní kompetence pracovníků na jednotlivých typových pozicích úseků výroby a odbytu. Absolvent získá komplexnější pohled na postavení a úkoly své pracovní pozice v kontextu celého systému gastronomického a hotelového provozu.

Požadavky na uchazeče:

-     střední vzdělání s výučním listem, popř. základní vzdělání s praxí v oboru nebo zapracováním v daném oboru;

-     zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství.

Rozsah programu: 100 hodin (z toho 67 hodin teorie, 5 hodin praxe, 28 hodin samostudia)

Nahoru